about us

viber_image_2021-12-01_15-17-55-324
_MG_0067

Dear all,


We believe creativity is one of the major forces of progress. This is why we travelled throughout Italy in search of the best artisans in furniture, lighting and home decor.


If you are looking for Italian treasures, but don't have time to jump on a plane, we are inviting you to visit us in our Showroom for interior and exterior design ideas and inspiring product selections. 


Very best,


Parlons Design 

Dragi naši,


U epohi koju slobodno možemo nazvati epohom velikih izazova, trudimo se da damo svoj doprinos na što više polja, a da uz sve to zadržimo ipak jednu dozu dobrog stila i ličnog pečata.


Zakoračimo zajedno u potpuno novi svet, svet prefinjenih i elegantnih formi i sa pravom merom odabranih detalja koje je za Vas pripremio Parlons Design.. u svet nestvarno lepih mogućnosti, odabravši za sebe neki od nepogrešivo dizajniranih modela, sa potpisom italijanskih dizajnera i Vašim izborom stavite do znanja kakvi su Vaši standardi. Krenite samouvereno u susret novim životnim dešavanjima i na pravi način predstavite ko ste i šta tačno želite. Naučite da uživate u svakom trenutku i u svakoj prilici.


Ukoliko ste ljubitelj prefinjenog italijanskog dizajna i lepo organizovanog prostora, voleli bismo da Vas pozovemo u naš Showroom da popijemo kafu, da Vam pokažemo kataloge i predstavimo naš rad.


Hvala najlepše i lep dan Vam želimo.

Parlons Design

signature